Aceste creatii au aparut ca un amalgam de pasiune si dorinta de a petrece cat mai mult timp in familie. Ele exista ca o perpetuare, ca un lant vicios urmare a faptului ca voi le indragiti si le achizitionati, motiv pentru care am toata aprecierea si nu pot decat sa va multumesc !
Pasiunea de a lucra ceva cu propriile maini am descoperit-o cu ceva timp in urma pe cand aveam o alta indeletnicire dar care totusi nu mi se parea cea mai potrivita. Desigur ca aceasta functiona doar in paralele cu un job principal, as putea spune, pentru ca nu aducea un venit stabil.
Pe de alta parte jobul meu principal presupunea mult timp departe de familia mea, de sotie si de cei doi copii mici carora le duceam lipsa. Dorinta mea cea mai de pret era sa pot ramane acasa impreuna cu ei, sa-i vad in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si nu odata pe luna, cand plecam, iar ei se agatau fiecare de cate un picior si incepeau sa planga si sa se roage sa mai raman, sa mai raman macar o singura zi... evident ca, oricate zile as fi ramas, la plecare s-ar fi petrecut acelasi lucru.
Deasemenea, o intamplare pe care nu o voi putea uita, m-a facut sa incep aceasta activitate, cu pasi marunti si tematori la inceput, si continuand cu salturi mici, de bucurie... nu voi putea uita inceputul acestei povesti deoarece cea mica, pe cand inca nu implinise 6 anisori, ma intreba in fiecare zi:
- Tati... si cum ai inceput tu sa faci mansoane ? Baiatul, nu cu mult mai mare, se uita si el intrebator... Iar eu, ca un disc zgariat, sub atenta privire a sotiei, trebuia sa reiau povestea... over and over... zi de zi, cu zambetul pe buze... la final, imbratisarile erau stranse... in sfarsit dorinta imi era implinita !
Astfel, dorinta de a fi acasa si pasiunea de a crea ceva frumos, util si cu care sa pot schimba , chiar si intr-o mica masura, viata oamenilor, sa le ofer un strop din bucuria mea, s-au transformat in mansoanele I Love MY Car !